STARTSIDA
 FÖRETAGET
 NYA LANSERINGAR
 SORTIMENT
 PRODUCENTER
 PRISLISTA
 RESTAURANG
 ARBETA HOS OSS
 KONTAKT
 INTEGRITETSPOLICY
PRODUCENTER:


Boka gärna ett besök hos Cantina Valpolicella Negrar. Detta gör du enklast via telefon +39 045 6014300 eller via email info@cantinanegrar.it

Cantina Valpolicella Negrar
Cantina Valpolicella Negrar har en framstående plats i historien om Valpolicella och Amarone - det älsta kända exemplar av Amarone som finns bevarat är från Cantina Valpolicella Negrar.

Vincooperativet startades den 23 augusti 1933 av sju initiativtagare som ville försvara och skydda karaktären och kvaliteten på de typiska vinerna från Verona. De insåg att bara genom att gå samman kunde små producenter överleva och utmana marknaden.

Idag koordinerar företaget omkring 230 druvodlare över en areal om 600 hektar, samtliga placerade på sluttningar i Valpolicella Classicoregionen, nordväst om Verona. Odlarna är uppmuntrade att kultivera sina vinrankor med maximal respekt för den naturliga miljön och att skydda den biologiska mångfalden. Tillsammans har de utvecklat många olika Amarone-, Recioto- och Ripassoviner.

Sina allra bästa utvalda viner har företaget gett namnet Domini Veneti (den gyllene eran) som återspeglar den högsta kvaliteten från området.


Campo Alto Valpolicella Ripasso
Cantina di Negrar Amarone Classico
Cantina Negrar Le Roselle Ripasso
CastelMare Amarone della Valpolicella Classico
Castelmare Valpolicella Ripasso Superiore
Domìni Veneti Amarone Classico
Domìni Veneti Amarone Classico 1500 ml
Domìni Veneti Recioto della Valpolicella Classico
Domìni Veneti Vigneti di Jago Amarone Classico
Domìni Veneti Vigneti di Torbe Ripasso


www.cantinanegrar.itCAROVIN AB, BOX 24005, 104 50 STOCKHOLM, SWEDEN. PHONE: +46 8-505 515 00 FAX: +46 8 651 09 96