STARTSIDA
 FÖRETAGET
 NYA LANSERINGAR
 SORTIMENT
 PRODUCENTER
 PRISLISTA
 RESTAURANG
 ARBETA HOS OSS
 KONTAKT
 INTEGRITETSPOLICY
PRODUCENTER:


Xavier Loriot är klassificerade av Vignerons indépendants, vilket betyder att man har följt dessa regler:

*respekterar dess terroir

* arbetar på sin vingård

* skördar sina druvor

* vinifierar och studerar sitt vin

* buteljerar och lagrar vinet

* marknadsför sina produkter

* perfektion med hänsyn till tradition

* välkomnar, råder provsmakning och njuter av att presentera frukten av sitt arbete och sin kultur

Xavier Loriot
Driven av en försmak för innovation och en motvilja mot att följa strömmen, uppfinner Xavier Loriot Champagne sina champagner på nytt varje år. I samklang med naturen är familjeföretaget engagerat i ett uppdrag att skapa en känsla varje gång de tar fram ett vin.

Inspirerade av en strävan efter exceptionalitet arbetar familjeföretaget hårt med sina vinrankor och försöker att ge precis rätt vårdnivå för att matcha naturens känslighet. Deras favoritdruva är ingen annan än Pinot Meunier, en av tre som används för att göra sina cuvéer.
Under generationerna har Xavier Loriot Champagne förvärvat sin vinodlingsexpertise och fört den vidare i varje generation, idag ger den arbetsfilosofin möjlighet att odla vinstockar på ett respektfullt och genomtänkt sätt.
Ytterligare bevis på Xavier Loriot Champagnes engagemang för hållbarhet: de ställer ständigt frågor om vinodling. För att säkerställa att högsta kvalitet alltid upprätthålls, sätter Xavier, Charlène och Marine strikta, exakta specifikationer, vilket alltid placerar dem ett steg före kommande förordningar.

För att säkerställa friska vinodlingar, tar Xavier Loriot bort några vinstockar nästan varje år. Man tar bara bort åldrande vinstockar och inte hela tomten. På detta sätt säkerställer familjeföretaget friska vinodlingar, vilket garanterar att druvor av hög kvalitet alltid produceras.


Champagne 100S Sans Sulfites Ajoutés Extra Brut
Champagne 100S Zero Dosage Extra Brut


www.champagne-xavier-loriot.fr/enCAROVIN AB, BOX 24005, 104 50 STOCKHOLM, SWEDEN. PHONE: +46 8-505 515 00 FAX: +46 8 651 09 96